Trosoban stan – Solina – Novo naselje – D Blok

Karakteristike

  • Centralno grijanje

Opis nekretnine

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama “Majla nekretnine” iz ponude za prodaju izdvaja atraktivan, moderno namješten trosoban stan u ulici Rate Dugonjića, naselje Solina, D blok, Tuzla.

Stan je pozicioniran na 4., ujedno i posljednjem spratu stambene zgrade (potkrovlje). Trostrana orjentacija ga čini izuzetno svijetlim i prozračnim. Ukupna upisana površina stana je 82 m2, no međutim stvarna površina je nešto veća zbog određenih adaptacija u korist veće iskoristivosti prostora.

Zgrada nema lift, ali ga to ne čini ni malo manje vrijednim.

Ako uzmemo u obzir gradnju 80-90tih svi znamo da pored kvalitetne infastrukture stanovi se odlikuju savršenim rasporedom. Iz hodnika se dolazi do prostranog dnevnog boravka, od zamislite 31 m2, u nastavku povezanog sa odvojenom kuhinjom, dvije spavaće sobe u drugom dijelu, jedna prekoputa druge, kupatila, zasebnog WC-a, koji je preuređen u vešerej, te ostave. Iako je potkrovlje, kosine nisu smanjile ugao iskoristivosti prostora, naprotiv odaju jedan močan dojam, ne tako uobičajen.

Stan je potpuno, ali potpuno renoviran, ono “za sebe”. U dnevnom boravku nalazi se kamin, koji zahvaljujući pravilno projektovanoj strukturi posjeduje zaseban dimnjak, neovisan o dimnjaku zgrade. Sve elektro i vodoinstalacije su zamjenjene. Grejni sistem takodje. Poseban akcenat je bio na obradi i estetskim korekcijama zidnih površina, nekoliko tehnika je prisutno. Naravno promjenjena je sva unutrašnja stolarija, ulazna blindo vrata, podne površine. Vanjska stolarija je samo najbolje od Velux-a,roletne, zaštita od sunca, komarnici (jos 6 godina garancije na prozore).Tu je i balkon, koji je zatvoren, kao i pripadajuća ostava od 3 m2 ispred stana.

Šta još očekivati od lokacije koja u neposrednoj blizini osigurava sve za ugodan život. Javni parking za više vozila, prirodno okruženje, škola, vrtić, kampus, pekare, markete, apoteke, pošta, ambulanta, javni prevoz.

 

Sve dodatne informacije, kao i fotografije možete dobiti od:

Nedžad Đulović +387 61 928 968

 

“Mania Concept” d.o.o. podružnica “Majla nekretnine” – Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

Mehmedalije Maka Dizdara do broja 11, PZC Stupine, Tuzla

Registarski broj posrednika 19/2022

  • ID: 12273
  • Pregledi: 103