Stambeni kompleks – Skyland – Istanbul

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Bazen
  • Lift
  • Salonski prostor
  • Sauna
  • Savremena arhitektura
  • Sigurnosni sistem
  • Teretana

Opis nekretnine

Agencija Majla nekretnine prodaje stanove različitih kvadratura u stambeno – poslovnom   kompleksu Skyland u srcu Istanbula.

Stanovi su posebno dizajnirani da odgovaraju svim potrebama, stvarajući mjesto susreta tehnologije i prelijepe arhitekture. Stanovi su površina od 108 m2 – 360 m2. U ponudi su stanovi  1+1, 1+2, 1+3 i 1+4.Pored stanova u ovom kompleksu nalaze se i poslovni prostori površine od 135 m2 – 322 m2.

Luksuzni stambeno – poslovni kompleks gleda na jedan od najpopularnijih dijelova na evropskoj strani Istanbula. Direktno se nalazi na TEM autoputu, na najvažnijim putevima u cijelom Istanbulu sa sopstvenim izlazom. Na samo 5 minuta od lokacije na kojoj je stambeni kompleks, nalazi se Fatih Sultan Mehmet most koji spaja Evropu i Aziju. Mnoge metro, autobuske i tramvajske stanice, kao i najnoviji aerodrom u Istanbulu su takođe u neposrednoj blizini kompleksa, što ovaj izvanredni projekat čini jednom od najpristupačnijih atrakcija za kupovinu nekretnine u gradu. Projekat se sastoji od tri glavne kule savremenog dizajna što ovaj kompleks čini ultraluksuznim ambijentom za život.

Projekat pruža mnogobrojne sadržaje kao što su fitness i welness centar, sauna, bazeni. Kompleks posjeduje i parking sa 3500 mjesta.

 

Želite kupiti nekretninu u Turskoj, tačnije Antaliji ,Alanji i Istanbulu? Ne znate kome se obratiti?  Na pravom ste mjestu!
Dozvolite nam da pronađemo najbolje rješenje za Vas!

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u inostranstvu, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti pomoć i sigurnost tokom čitavog procesa kako kupovine, tako i organizacije odlaska do mjesta u kojem se nalazi željena nekretnina, transfera do i od aerodroma, boravka, papirologije i dr.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da  Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 028 018
+ 387 62 422 400
+ 387 61 928 968

  • ID: 6319
  • Pregledi: 226