Stambeni kompleks – Camlica – Istanbul

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Lift
  • Savremena arhitektura
  • Sigurnosni sistem

Opis nekretnine

Agencija Majla nekretnine prodaje stanove različitih kvadratura u naselju Camlica u Istanbulu.

Kompleks se sastoji od 7 zgrada i ukupno ima 89 stanova. Projekat posjeduje stanove različitih kvadradura od 130 m2 pa do 246 m2. U sklopu stambenog objekta osmišljene su različite aktivnosti za porodicu kao što su: otvoreni bazen, sauna, hamam, dječije igralište, tereni za košarku, odbojku i fudbal.

Projekat se nalazi u mestu Camlica na azijskoj strani Istanbula. Nalazi se na brdu Camlıca, koji je jedan od najpristojnijih dijelova Istanbula, poznat je po pogledu na grad od 360 stepeni i Bosfor. Projekat se nalazi u centru grada, veoma je blizu Bosfora, na 8 minuta možete lako i brzo doći do lokacija kao što su Uskudar, Kadıkoi, Beikoz, Umraniie, Beilerbeii. Do stanice metroa Kısıklı možete lako doći iz ulice Ferah, a od stanice metroa Altunizade udaljen je 10 minuta. Koristeći autoput Šile, možete lako preći na evropsku stranu sa mosta Temmuz 15 i mosta Fatih Sultan Mehmet.

Kompleks posjeduje stanove 3+1 (dnevni boravak i tri sobe), 4+1 (dnevni boravak i četiri sobe),  i 6+1 (dnevni boravak i 6 soba).

U stanovima su ugrađeni klima uređaji, podno grijanje, u sobama je na podu parket, u kupatilima keramika, kuhinja kompletno opremljena. Svaki stan ima ostavu od 4-6 m2.

 

Želite kupiti nekretninu u Turskoj, tačnije Antaliji ,Alanji i Istanbulu? Ne znate kome se obratiti?  Na pravom ste mjestu!
Dozvolite nam da pronađemo najbolje rješenje za Vas!

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u inostranstvu, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti pomoć i sigurnost tokom čitavog procesa kako kupovine, tako i organizacije odlaska do mjesta u kojem se nalazi željena nekretnina, transfera do i od aerodroma, boravka, papirologije i dr.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da  Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 028 018
+ 387 62 422 400
+ 387 61 928 968

  • ID: 6302
  • Pregledi: 259