TROSOBAN STAN- DESETKA- BEOGRAD

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Centralno grijanje
  • Internet mreža
  • Kablovska mreža
  • Klima
  • Lift

Opis nekretnine

Zainteresirani ste za kupovinu stana u Srbiji, tačnije u Beogradu? Tu smo da Vam pomognemo i za Vas pronađemo Vaš dom iz snova.

Predstavljamo Vam novi luksuzan projekat, novu stambenu zgradu u srcu grada, u ulici Bulevar despota Stefana. Svjesni smo da kada se kupuje stan, kupuje se i kvalitet, gradnja kao i lokacija za čistu desetku. Stoga ovaj luksuzni stambeni objekat ponosno nosi svoje ime “Desetka”.

Kvalitet:

Ono o čemu se posebno vodilo računa pri samoj izgradnji ovog stambenog objekta je kvalitet. Fasadna stolarija je kombinacija aluminija i drveta. Kako bi se osigurala sigurnost i funkcionalnost stolarije, korišteni su visoko kvalitetni mehanizmi. Kako bi se osigurala dobra zvučna izolacija korištena su troslojna stakla. Oko prozora predviđeni su bakarni limovi. Unutrašnja keramika je italijanska Marazzi – keramika visokog kvaliteta, pedantne izrade i najfinijeg dizajna.

Lokacija:

Luksuzna petospratnica “Desetka” nalazi se u samom srcu grada, udaljena svega 750 m od Trga republike, 290 m od najljepše i najprometnije pijace u Beogradu – Bajlonijeve pijace i na samo 450 m od boemske četvrti Skadarlije.

U neposrednoj blizini nalaze se još i osnovne škole “Radoje Domanović” – 300 m, “Dragan Kovačević” – 350 m
“Vuk Karadžić” – 450 m, srednje škole Prva ekonomska škola – 350 m, Prva Beogradska gimnazija – 600 m, Mokranjac muzička škola – 750 m, te Srednja škola “Sveti Sava” – 800 m, Gradski zavod za javno zdravlje – 200 m, Botanička bašta (500 m).

Ponuda stanova:

U ovom stambenom objektu ostao je još samo jedan stan na raspolaganju. Stan je ukupne površine 101 m². Nalazi se na trećem spratu od ukupno pet. “Open space” koncepta. Sastoji se od ulaznog hola, dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, dvije spavaće sobe, dva kupatila, garderobera/ostave, a posjeduje i terasu na koju se izlazi iz svih soba.

 

Usluge naše agencije:

Razumijemo dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u drugoj državi, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete Vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti sve potrebne informacije, na najbolji mogući način predstaviti Vašu željenu nekretninu, dogovoriti odlazak u Beograd i osigurati Vam razgledanje nekretnine.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 928 968 Nedžad Đulović

  • ID: 7662
  • Pregledi: 230