TROSOBAN STAN- BELGRADE WATERFRONT- BEOGRAD NA VODI

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Centralno grijanje
  • Internet mreža
  • Kablovska mreža
  • Lift
  • Sigurnosni sistem

Opis nekretnine

Zainteresovani ste za kupovinu stana u Srbiji, tačnije u Beogradu? Tu smo da Vam pomognemo i za Vas pronađemo idealno rješenje.

Predstavljamo Vam novi projekat, stambeni objekat  “Belgrade Waterfront” u ulici Savska, u naselju Savski venac.

Kvalitet:

Belgrade Waterfront Lumia se nalazi u okviru Elements kompleksa i sadrži 91 stambenu jedinicu različitih veličina, od studija do onih sa četiri spavaće sobe. Kompleks se nalazi u neposrednoj blizini parka, sportskih terena, trim staze, šetališta Sava Promenada i tržnog centra Galerija. Ukoliko želite najbolje uslove za miran, porodičan život, očekuje vas vrtić u samom prizemlju zgrade, a u neposrednoj blizini su i škola, igralište i ostali zanimljivi sadržaji. Beograd na vodi nudi sve što moderan kupac želi, bez obzira na životni stil, godine ili interesovanja. Skladno uklopljen u okruženju, projektovan je tako da na najbolji način iskoristi prednosti lokacije na kojoj se nalazi i da napravi ravnotežu između savremene arhitekture i zelenih površina.

Lokacija:

Belgrade Waterfront je novi urbani kompleks u glanom gradu Srbije, prostire se na milion m². Beograd na vodi transformiše ovaj dio grada primjenom principa održivog razvoja, stvaranjem novih javnih prostora, uvođenjem prednosti za kretanje pješaka i dovođenjem kulturnih sadržaja u srce Beograda. Beograd na vodi je monumentalni projekat vrijedan 3 milijarde dolara, kojim nastaje novo gradsko jezgro i nova međunarodna destinacija. Svi stanovnici i posjetioci imaće koristi od direktnog pristupa novom Savskom mostu, koji će ojačati vezu između starog centra grada i Novog Beograda. Most Gazela omogućava lak pristup međunarodnom auto-putu E-75, dok je aerodrom Nikola Tesla udaljen samo 20 minuta vožnje.

Ponuda stanova:

U stambenom objektu “Belgrade Waterfront” u ponudi je dvoiposoban stan ukupne površine 74 m2, pozicioniran na I spratu objekta (ukupno VII spratova). Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe i dva kupatila. Grijanje u stanu je centralno i plaća se po potrošnji.

 

Usluge naše agencije:

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u drugoj državi, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete Vi i Vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će Vam pružiti sve potrebne informacije, na najbolji mogući način predstaviti Vašu željenu nekretninu, dogovoriti odlazak u Beograd i osigurati Vam razgledanje nekretnine.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do Vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona:

+ 387 61 928 968 Nedžad Đulović

  • ID: 7885
  • Pregledi: 172