JEDNOIPOSOBAN STAN- CENTRAL PALACE- BEOGRAD

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Centralno grijanje
  • Internet mreža
  • Kablovska mreža
  • Lift
  • Sigurnosni sistem

Opis nekretnine

Zainteresovani ste za kupovinu stana u Srbiji, tačnije u Beogradu? Tu smo da Vam pomognemo i za Vas pronađemo idealno rješenje.

Predstavljamo Vam novi projekat, stambeni objekat  “Central Palace” u ulici Dimitrija Tucovića, u naselju Zvezdra.

Kvalitet:

Predhodno uspješna realizacija projekta uglednog investitora, najbolje govori o kvaliteti gradnje. Dizajn fasade “Central Palace” predstavlja predivan miks stilova, kombinaciju modernog dizajna  neoklasicističkih detalja. Zelenilo dodatno naglašava vertikalne linije fasade i ističe njena tri dominantna segmenta. U ponudi je 62 stana, površina od 30 m² do 155 m². Objekat je izgrađen kamenom fasadom vrhunskog kvaliteta, zidovi su od vrhunskog zvučno-izolacionog bloka – Xella, kvalitet ALU višekomorni i profili sa troslojnim niskoemisionim staklom. Uvezena keramika renomiranih brendova, split i multi split klima uređaj, aluminijske roletne. Zgrada također posjeduje i blindirana Bosal lux ulazna vrata.

Lokacija:

“Central Palace” nalazi se na sjajnoj lokaciji, u Ulici Dimitrija Tucovića, kojom se lako i brzo dolazi do svih dijelova Beograda. U krugu od nekoliko stotina metara nalazi se veliki broj vrtića, osnovnih, srednjih škola i fakulteta, ali i sve ono što je potrebno za svakodnevan, urbani način života. Odabirom stana u Central Palace, birate luksuzan život u centru svih gradskih dešavanja.

Ponuda stanova:

U stambenom objektu “Central Palace” u ponudi je jednoiposoban stan ukupne površine 45 m2, pozicioniran na III spratu objekta. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, jedne spavaće sobe i kupatila. Grijanje u stanu je centralno gradsko i plaća se po potrošnji.

Usluge naše agencije:

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u drugoj državi, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete Vi i Vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će Vam pružiti sve potrebne informacije, na najbolji mogući način predstaviti Vašu željenu nekretninu, dogovoriti odlazak u Beograd i osigurati Vam razgledanje nekretnine.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do Vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona:

+ 387 61 928 968 Nedžad Đulović

  • ID: 7860
  • Pregledi: 121