DVOSOBAN STAN- SINGA- BEOGRAD

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Internet mreža
  • Kablovska mreža
  • Lift
  • Sigurnosni sistem

Opis nekretnine

Zainteresirani ste za kupovinu stana u Srbiji, tačnije u Beogradu? Tu smo da Vam pomognemo i za Vas pronađemo Vaš dom iz snova.

Predstavljamo Vam novi projekat, stambeni objekat “Singa” u ulici Obalskih radnika, u naselju Čukarica, na samo nekoliko minuta hoda od Ade Ciganlije.

Kvalitet:

Stambeni objekat se gradi po uzoru na stare “salonce” budući da će imati visinu plafona od 3,3 metara. Kompleks poseduje 18 stanova, površina od 42 m² do 105 m² i gradi se od najkvalitetnijih materijala. Ogromni prozori u svim stanovima čine stambene jedinice lijepo osvjetljene prirodnim svijetlom, tako da će budući stanari moći sa terasa da uživaju u zelenilu koje okružuje objekat. Vanjska stolarija je PVC, unutrašnja bijela stolarija. Parket je hrast 1. klase. Ulazna vrata su sigurnosna. Keramika 1. klase. Objekat posjeduje sigurnosni sistem zaštite.
T posjeduje i rampu za invalidska kolica.

Lokacija:

Stambeni objekat “Singa” nalazi se u naselju Čukarica. Zbog velikog broja parkova i zelenila, činjenice da se u blizini nalazi nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, ali i zbog dobre povezanosti autobusa Javnog gradskog prevoza sa svim djelovima Beograda, kupovina stana u “Singi” je idealna za mlade bračne parove sa djecom. Slobodna zona za parkiranje garantuje da gosti koji dolaze u posjetu ili Vi sami, nećete gubiti vrijeme u potrazi za parking mjestom. Kupovina stana u stambenom objektu “Singa” je i dobra investiciona prilika jer se u krugu od kilometra više neće graditi nove zgrade. “Singa” je pozicionirana tako da se za nekoliko minuta vožnje stiže do Obrenovačkog puta, kojim se brzo dolazi do autoputa Miloš Veliki i dalje ka centralnoj i zapadnoj Srbiji. Svi stanovi i parking mjesta su uknjiženi, što se lako može provjeriti i preko Katastra nepokretnosti.

Ponuda stanova:

U stambenom objektu “Singa” u ponudi je dvosoban stan ukupne površine 54 m2. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, a posjeduje i terasu. Grijanje u stanu je pomoću toplotne pumpe.

Usluge naše agencije:

Razumijemo dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u drugoj državi, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete Vi i Vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će Vam pružiti sve potrebne informacije, na najbolji mogući način predstaviti Vašu željenu nekretninu, dogovoriti odlazak u Beograd i osigurati Vam razgledanje nekretnine.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do Vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 928 968 Nedžad Đulović

  • ID: 7679
  • Pregledi: 86