Stambeni kompleks – Novogradnja – Naselje Park – Banja Luka

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

 • Balkon
 • Centralno grijanje
 • Internet mreža
 • Kablovska mreža
 • Lift
 • Novogradnja
 • Savremena arhitektura
 • Sigurnosni sistem
 • WiFi

Opis nekretnine

U potrazi ste za savršenim domom? Tu smo da Vam pomognemo i za Vas pronađemo idealno rješenje.

Agencija Majla nekretnine predstavlja Vam novi projekat – stambeni objekat koji se nalazi u sklopu stambenog kompleksa, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Banja Luci, u ulici Bulevar srpske vojske, u naselju Park.

U pitanju je Lamela E stambenog kompleksa. Objekat je u izgradnji, a završetak radova planiran je sredinom 2024. godine.

Objekat će se sastojati od podzemnih garaža na dvije etaže, prizemlja u kojem su predviđeni poslovni prostori, te 8 spratova sa stanovima različitih kvadratura. Parking mjesta su površina od 13-19 m2. Na podzemnim etažama nalaze se i ostave.

U izgradnji objekta koristiti će se kvalitetni materijali. Grijanje u objektu biti će centralno-gradsko. Vanjska stolarija PVC, u antracit boji, a unutrašnja stolarija drvena u bijeloj boji. Svi stanovi će posjedovati blindirana ulazna vrata. Podovi u stanovima biti će kombinacija parketa i pločica, što će budući vlasnici sami odlučiti. Stambeni objekat biti će osiguran alarmom, video nadzorom, te vatrodojavom.

Lokacija:

Naselje “Park” nalazi se na atraktivnoj lokaciji, idealnoj za udoban i miran život. Glavne prednosti lokacije su blizina svih bitnih sadržaja potrebnih za svakodnevni život, kao što su vrtići, škole, fakulteti, različite institucije, trgovine, tržni centri, ugostiteljski objekti. Uz naselje se nalazi i park “Mladen Stojanović” koji je opremljen različitim sportskim sadržajima, teniski tereni i dr.

Ponuda stanova:

U stambenom objektu u ponudi je više stanova različitih površina:

DVOSOBNI STANOVI površina 42,55 m2, 50,12 m2, 50,82 m2, 50,89 m2, 52,45 m2, 52,59 m2, 54,13 m2, 54,48 m2, 54,74 m2 i 55,27 m2. Pozicionirani na različitim spratovima, od 1. do 8.  Stanovi se sastoje od dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila, a posjeduju i balkon.

ČETVEROSOBNI STANOVI površine 79,29 m2, dostupni na 4. i 7. spratu. Stanovi se sastoje od dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe i kupatila, a posjeduju i balkon.

Pored stanova, moguće je kupiti i parking mjesta, čija cijena zavisi od površine ( 13 – 19 m2), kao i etaže na kojoj se nalaze. Ostave koje se također nalaze na podzemnim etažama se kupuju posebno.

 

Sve dodatne informacije, kao i fotografije možete dobiti od:

+387 65 919 100 Nikola Radulović

+387 61 928 968  Nedžad Đulović

 

“Mania Concept” d.o.o. podružnica “Majla nekretnine” – Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

Poslovnica Banja Luka – Novice Cerovića 9a

Registarski broj posrednika 19/2022

 • ID: 9788
 • Pregledi: 208