Četverosoban stan – SPO New Wave – Nova Varoš

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Centralno grijanje
  • Internet mreža
  • Kablovska mreža
  • Lift
  • Nenamješteno
  • Novogradnja
  • Savremena arhitektura

Opis nekretnine

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “Majla nekretnine” iz ponude za prodaju izdvaja tri stana u novom stambeno-poslovnom objektu “New Wave” koji se nalazi u banjalučkom naselju Nova varoš.

“New Wave” predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji stambeno-poslovni kompleks u gradu. Nalazi se na raskrsnici ulica Jovana Dučića, Srpskih pilota i Njegoševe ulice, u mirnom dijelu naselja, a na samo kilometar od strogog centra grada. Svi stanovi projektovani su da ispune očekivanja i najzahtjevnijih stanara.

Lokacija omogućava stanarima najviši kvalitet urbanog stanovanja uz maksimalan komfor. Svi sadržaji za lagodan i ispunjen život su na dohvat ruke.

U neposrednoj blizini su marketi, pošta, banke, škole, vrtići, parkovi, dom zdravlja, privatne zdravstvene klinike i stomatološke ordinacije, sportski tereni, teretane i mnogi drugi sadržaji.

Ponuda stanova:

STAN I – Pozicioniran je na 1. spratu objekta. Po strukturi je četverosoban. Ukupne je površine 115,28 m2, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, dva kupatila, degažmana, te zasebnog toaleta. Stan posjeduje i dvije lođe, površina 7,26 m2 i 2,86 m2.

STAN II – Pozicioniran je na 2. spratu objekta. Po strukturi je četverosoban. Ukupne je površine 103,57 m2, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, degažmana, te dva kupatila. Stan posjeduje lođu, površine 6,58 m2.

STAN III – Pozicioniran je na 3. spratu objekta. Po strukturi je petosoban. Ukupne je površine 123,55 m2, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, četiri spavaće sobe, degažmana, dva kupatila, zasebnog toaleta, dva garderobera. Stan posjeduje i lođu površine 6,08 m2.

U izgradnji objekta su korišteni vrhunski materijali, a posebna pažnja posvećena je i najsitnijim detaljima. Svi stanovi posjeduju blindirana vrata. Vanjska stolarija je PVC, a unutrašnja je drvena. Na podovima je kombinacija parketa i pločica.

 

Sve dodatne informacije, kao i fotografije možete dobiti od:

+387 65 919 100 Tamara Bajuk

+387 62 422 400 Andrea Mešanović

 

“Mania Concept” d.o.o. podružnica “Majla nekretnine” – Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

Poslovnica Banja Luka – Novice Cerovića 9a

Registarski broj posrednika 19/2022

  • ID: 11807
  • Pregledi: 90