Stambeni kompleks – Lara Life Premium – Antalia

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Bazen
  • Namješteno
  • Savremena arhitektura
  • Sigurnosni sistem

Opis nekretnine

Agencija Majla nekretnine prodaje stanove u stambenom kompleksu Lara Life Premium, u poznatom dijelu Antalije, Hurma Mahallesi.

Lara Life Premium kompleks sastoji se od 71 stana. U prizemlju se nalaze jednosobni stanovi i imaju izlaz u vrt, na II spratu su jednosobni stanovi, a na III spratu su dupleksi. Kompleks pruža mnogobrojne aktivnosti kao što su otvoreni bazen, dječije igralište, fitnes, sauna, kućice za odmor, zatvoreni parking i 24/satno obezbjeđenje koje je zaduženo sigurnost svih stanara i posjetilaca.

U svakoj sobi su postavljeni klima uređaji, PVC stolarija, automatske roletne, kompletna vodovodna instalacija. U dupleks stanovima imaju sobna kupatila, stanovi posjeduju i ostavu. Jednosobni stanovi 1+1 imaju izlaz na vlastiti vrt.

 

Želite kupiti nekretninu u Turskoj, tačnije Antaliji , Alanji i Istanbulu? Ne znate kome se obratiti?  Na pravom ste mjestu!
Dozvolite nam da pronađemo najbolje rješenje za Vas!

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u inostranstvu, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti pomoć i sigurnost tokom čitavog procesa kako kupovine, tako i organizacije odlaska do mjesta u kojem se nalazi željena nekretnina, transfera do i od aerodroma, boravka, papirologije i dr.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da  Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 028 018
+ 387 62 422 400
+ 387 61 928 968 

  • ID: 6389
  • Pregledi: 220