Stambeni kompleks – Vista – Avsallar – Alanya

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Bazen
  • Lift
  • Ograđeno
  • Savremena arhitektura
  • Sigurnosni sistem
  • Vrt

Opis nekretnine

Agencija Majla nekretnine prodaje stanove različitih kvadratura u luksuznom stambenom kompleksu Vista u naselju  Avsallar, u Alanyi.

Projekat je u procesu izgradnje, a završetak izgradnje planiran je za 30. august 2023. godine. Kompleks se nalazi  površini od 3.694 m2 i sastojat će se od jednog stambenog bloka, sa ukupno 10 spratova. Na svakom spratu je ukupno 9 stanova. Stanovi su površina od 50 m2, 150 m2, penthouse od 96 do 105 m2.

Kompleks nudi veliki broj aktivnosti koje uključuju vanjski i unutrašnji bazen za odrasle i djecu, prostor za roštiljanje, teniski teren, teretana, sauna i jacuzzi, tursko kupatilo (hamam), sobe za masažu, igralište, zatvoreni i vanjski parking.

Dvorište je ograđeno, i  biti će ukrašeno zelenom površinom i prekrasnim vrtom. Kompleks posjeduje 24- satni video nadzor.

Kompleks je udaljen od mora 800 m, od centra udaljen 1,5 km, a od najbližeg aerodroma Gazipaša udaljen je 50 km.

 

Želite kupiti nekretninu u Turskoj, tačnije Antaliji i Alanji? Ne znate kome se obratiti?  Na pravom ste mjestu!
Dozvolite nam da pronađemo najbolje rješenje za Vas!

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u inostranstvu, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti pomoć i sigurnost tokom čitavog procesa kako kupovine, tako i organizacije odlaska do mjesta u kojem se nalazi željena nekretnina, transfera do i od aerodroma, boravka, papirologije i dr.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da  Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 028 018
+ 387 62 422 400
+ 387 61 928 968

  • ID: 6286
  • Pregledi: 258