Stambeni kompleks – Mahmutlar – Alanya

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Bazen
  • Lift
  • Namješteno
  • Savremena arhitektura
  • Sigurnosni sistem
  • Vrt

Opis nekretnine

Agencija Majla nekretnine prodaje stanove različitih kvadratura u stambenom kompleksu u centru razvijenog dijela naselja Mahmutlar,u Alanyi.

Kompleks se sastoji od 120 stanova različitih rasporeda. Raspolaže sa stanovima 1+1 (dnevna soba i spavaća), 2+1 (dnevna soba i dvije spavaće sobe) sa američkim tipom kuhinje, 2+1 (dnevna soba i dvije spavaće sobe) sa kuhinjom odvojenom od dnevne sobe.

Projekat nudi razne aktivnosti koji su u sklopu stambenog objekta, otvoreni bazen, dječiji bazen, veliki vrt koji krasi zelena površina, fitness na otvorenom, šah igralište, biciklistička i šetačka staza, sauna, dječija igraonica. Plaža je udaljena svega 650 m, do centra Alanye je 11 km, a najbliži aerodrom Gazipaša udaljen je 32km.

Kompleks posjeduje 24/7 video nadzor, te podzemni parking.

Svi stanovi su kompletno opremljeni američkim stilom, posjeduju ulazna čelična vrata visokog kvaliteta i klizna balkonska vrata. Zidovi su ofarbani ekološkom bojom. Većina stanova je na sunčanoj strani tako da su tokom cijelog dana osvijetljeni.

 

Želite kupiti nekretninu u Turskoj, tačnije Antaliji i Alanji? Ne znate kome se obratiti?  Na pravom ste mjestu!
Dozvolite nam da pronađemo najbolje rješenje za Vas!

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u inostranstvu, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti pomoć i sigurnost tokom čitavog procesa kako kupovine, tako i organizacije odlaska do mjesta u kojem se nalazi željena nekretnina, transfera do i od aerodroma, boravka, papirologije i dr.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da  Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 028 018
+ 387 62 422 400
+ 387 61 928 968

  • ID: 6278
  • Pregledi: 210