Stambeni kompleks – Demirtaš – Alanya

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • dvorište
  • Internet mreža
  • Kablovska mreža
  • Lift
  • Savremena arhitektura
  • Vrt

Opis nekretnine

Agencija Majla nekretnine prodaje stanove u luksuznom stambenom kompleksu u naselju Dermitaš u gradu Alanya. Stambeni kompleks sastoji se od stanova različitih kvadratura, pa tako posjeduje stanove površina od 40 m2 ( 1+1), 61,5- 80 m2 (2+1) i 75,5 – 85,5 m2 (2+1 – dupleks).

Stambeni kompleks je u procesu izgradnje i biće izgrađen na visokom brdu u Demirtašu, dva kilometra od mora. Završetak kompletnog projekta planiran je za 30. decembar 2023. godine.

Odlična lokacija i sadržaji koje kompleks posjeduje je ono što ovaj kompleks čini atraktivnim za život. Stambeni kompleks ima prekrasan pogled na more. Posjeduje privatno dvorište sa bazenom, unutrašnji bazen, stazu za šetnju koja je idealna za svakodnevne fizičke aktivnosti, područje prilagođeno za djecu, zimske bašte sa brojnim aktivnostima za uživanje u kišnom vremenu, mnogobrojna igrališta, hamam, teretanu, te privatni parking. Južno orijentisan, stoga je osunčan tokom većeg dijela dana.

 

Želite kupiti nekretninu u Turskoj, tačnije Antaliji i Alanji? Ne znate kome se obratiti?  Na pravom ste mjestu!
Dozvolite nam da pronađemo najbolje rješenje za Vas!

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u inostranstvu, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti pomoć i sigurnost tokom čitavog procesa kako kupovine, tako i organizacije odlaska do mjesta u kojem se nalazi željena nekretnina, transfera do i od aerodroma, boravka, papirologije i dr.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da  Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 028 018
+ 387 62 422 400
+ 387 61 928 968

  • ID: 6181
  • Pregledi: 361