Poslovni prostor – Brčanska Malta – Tuzla

Karakteristike

  • Centralno grijanje
  • Internet mreža
  • Nenamješteno
  • Renoviran

Opis nekretnine

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “Majla nekretnine”, upisana u Registar posrednika kod Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 19/2022, iz ponude za najam izdvaja atraktivan, višenamjenski poslovni prostor u ulici Maršala Tita, u naselju Brčanska Malta, u Tuzli.

Poslovni prostor je pozicioniran u prizemlju stambeno-poslovnog objekta. Ukupne je površine 156 m2 i sastoji se od tri etaže – prizemlja, površine 68 m2, galerije površine 68 m2, te podruma površine 20 m2. Prostor posjeduje 6 prostorija i 3 WC-a (dva u prizemlju, jedan na gornjoj etaži).

Grijanje u prostoru je centralno (gradsko). Prostor posjeduje dva ulaza, od kojih je jedan sa glavne ulice, a drugi se nalazi sa zadnje strane zgrade. Vanjska stolarija je ALU, a podne obloge su pločice. Prostor je dvostrano orijentisan, što mu pruža dobru osvijetljenost i prozračnost. Renoviran je, pri čemu su promijenjene sve elektro i vodovodne instalacije.

Prostor se nalazi na veoma prometnoj lokaciji, u blizini različitih sadržaja potrebnih za obavljanje svakodnevnih obaveza.

 

Sve dodatne informacije, kao i fotografije možete dobiti od:

+387 61 928 968 Nedžad Đulović – broj licence 01-01.1-183/22

 

“Mania Concept” d.o.o. podružnica “Majla nekretnine” – Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

Mehmedalije Maka Dizdara do broja 11, PZC Stupine, Tuzla

Registarski broj posrednika 19/2022

  • ID: 14379
  • Pregledi: 24