Kuća – Novo Naselje – Solina

Karakteristike

  • Balkon
  • Grijanje na pelet
  • Internet mreža
  • Namješteno
  • Okućnica

Opis nekretnine

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “Majla nekretnine”, upisana u Registar posrednika kod Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 19/2022,  prodaje lijepu porodičnu kuću sa dvorištem u Solini, Novo Naselje.

Lokacija:

Solina, nadomak centra grada, na samo 3 kilometra od Brčanske Malte. U neposrednoj blizini, ambulanta, apoteka, vrtić, osnovna škola, market Bingo, trafike, benzinska pumpa, mesnice, pekare… sve potrebno za ugodan život a opet na dohvat ruke. Javni prevoz kao i taksi štand. Kuća se nalazi bukvalno na glavnoj saobraćajnici, sa koje se i ulazi u dvorište.

Opis nekretnine:

Površina kuće je 84 m2, sastoji se iz prizemlja i sprata. U sklopu prizemlja nalazi se i manji poslovni prostor. Okućnica je oko 570m2. Dvorište je ograđeno i uređeno. Prizemlje se sastoji od hodnika iz koje se ide u toalet, dnevni boravak i trpezarija sa kuhinjom i odvojena spavaća soba. Na spratu se nalazi hodnik, dnevni boravak, dvije odvojene spavaće sobe, balkon. Izuzetno dobro iskorišten prostor, sa opcijom korekcije korisne površine prema potrebama kupca. Grijanje u kući je na pelet. Stolarija u kući je PVC i drvena u kombinaciji, pod je laminat i keramičke pločice prema opisu same prostorije.

Kuća je nedavno kompletno renovirana.

Nekretnina izuzetnog potencijala. Dokumentacija uredna!

  

Sve dodatne informacije, kao i fotografije možete dobiti od:

Nedžad Đulović +387 61 928 968

 

“Mania Concept” d.o.o. podružnica “Majla nekretnine” – Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

Mehmedalije Maka Dizdara do broja 11, PZC Stupine, Tuzla

Registarski broj posrednika 19/2022

  • ID: 14472
  • Pregledi: 37