Gorgulu Recidence – Mahmutlar

Kontaktirajte za cijenu

Karakteristike

  • Balkon
  • Bazen
  • Lift

Opis nekretnine

Agencija Majla nekretnine prodaje atraktivan stan u stambenom kompleksu Gorgulu Recidence, u naselju Mahmutlar u Alanyi.

Površina stana je 120 m2 i nalazi se na 3. spratu stambene zgrade. Sastoji se od tri sobe, dva kuptila, i dva WC-a. Stan posjeduje i dva balkona. Stan se prodaje nenamješten.

Udaljenost od mora 300 m.

 

Želite kupiti nekretninu u Turskoj, tačnije Antaliji i Alanji? Ne znate kome se obratiti?  Na pravom ste mjestu!
Dozvolite nam da pronađemo najbolje rješenje za Vas!

Razumijemo  dozu opreznosti i straha prilikom kupovine nekretnine kako kod nas tako i u inostranstvu, jer prije svega pravite ogromnu investiciju. Ne kupujete samo nekretninu već i stil života i lokaciju iz snova, i mjesto na kojem ćete vi i vaša porodica da uživate i osjećate se kao kod kuće.

Tu je naš stručni tim koji će vam pružiti pomoć i sigurnost tokom čitavog procesa kako kupovine, tako i organizacije odlaska do mjesta u kojem se nalazi željena nekretnina, transfera do i od aerodroma, boravka, papirologije i dr.

U našem timu nalaze se licencirani agenti, osobe sa visokim stepenom iskustva u marketingu, prodaji, i odnosima sa ljudima. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo jer nam je stalo do vašeg povjerenja.

Poštujući Vaše vrijeme, naša obaveza je da  Vam u najkraćem mogućem roku pomognemo doći do Vaše željene nekretnine.

 

Za sva pitanja i nedoumice kontaktirajte nas na neki od sljedećih brojeva telefona:

+ 387 61 028 018
+ 387 62 422 400
+ 387 61 928 968

 

  • ID: 5474
  • Pregledi: 53